Recenzia na pánske bežecké topánky
Pánske bežecké topánky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Pánske bežecké topánky podľa najobľúbenejších výrobcov.
Skvele jednanie a rýchle dodanie tovaru.
Pridané: 24. októbra 2024
(naposledy upravené 24. októbra 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
Spokojny, padli ako uliate, dobre sa v nich beha
Perfektné.
Klasické racing flats.. Ideálne na kratšie vzdialenosti do 10k
Komunikácia
Dobré ceny
Rýchle dodanie
Na zodpovedné hodnotenie je ešte trochu priskoro, ale aspoň prvé dojmy. Pre moje chodidlá sú topánky trochu užšie a celkovo tesnejšie v porovnaní s mojimi predchádzajúcimi Salomon Ultra Glide, ktoré mali v oblasti prstov veľa priestoru a boli nadštandardne odpružené na zbehy (možno až príliš, pri behu po rovine sa podľa mňa časť energie strácala práve pružením). Pri prvom obutí Dynafit Ultra 50 som cítil mierny tlak zboku na malíčky, a tiež som sa obával, či nebudú tlačiť prsty pri zbehu. Hneď druhý deň po kúpe som ich zobral na trasu z Vrátnej popod lanovku na Veľký Kriváň a späť, a bol som milo prekvapený, ako fungovali. Stúpanie bez problémov, na vrchole o 8 minút rýchlejšie, ako pred tromi týždňami v Salomonoch. Z vrcholu som sa rozbehol nadol, a doslova ma zaskočilo, ako topánky samé "hnali" dopredu. Na nohách sedeli výborne, nevyzúvali sa, nohy sa v nich nekrútili. Podrážky/medzipodrážky citeľne tvrdšie (oproti Salomon Ultra Glide), napriek tomu tlmenie dostačujúce. Na klzkých kameňoch pokrytých námrazou som išiel radšej opatrnejšie, ešte neviem, koľko si s nimi môžem dovoliť. Ďalej to už celkom fičalo po blatistých a kamenistých chodníkoch. Opäť som mal po dlhšej dobe radosť z agresívnejšieho technického zbehu :) Nohy v topánkach pekne držali, neposúvali sa dopredu a prsty vpredu vôbec netlačili. Za mňa na prvýkrát veľká spokojnosť.
Veľmi pohodlné aj bežné nosenie.
Celkom hrubá podrážka, na chôdzu fajn, ale nie do dažďu, po pár kvapkách máte mokré ponožky. Tiež na jednej z topánok sa mi vložka, čo je vnútri, počas chôdze posúvala smerom dozadu, teda prsty som už nemal na vložke ale na základnej studenej časti topánky a bolo to nepríjemné. Ale nakoniec som vložku natvrdo nalepil dovnútra boty sekundovým lepidlom a už sa v nich dobre chodí. Len ma to prekvapilo, že nové topánky si musím dorábať sekundovým lepidlom. Inak okrem toho problému, sú v pohode. Dobre sa v nich chodí.
Nevem už koľké v poradí vždy vydržia bez problémov tých 700 km
Pridané: 7. októbra 2024
(naposledy upravené 16. októbra 2024)
Zakúpený v Sportega.sk
Super na tempove behy. Na pomalšie regeneračné by som si zobral určite niečo bez karbónu. A farba je skôr ružová ako červená :)
Su dobre. Preto som si kupil druhe. Robim v nich najma turistiky aj behy do kopca, rozny teren (asfalt, hlina, blato, kamene, sneh). Prve mi vydrzali 2 roky a cca 600km a skoncili so znacne zodratym "dezenom".
Akurat na originalne snurky sa neda spolahnut. Tie prve som musel vymenit uz po 2 mesiacoch. Da som si la sportova running laces ktore su vyznamne silnejsie.
XA Pro 3D som mal už troje a teraz som prvýkrát siahol po Wide verzii. Myslel som, že budú širšie, ale Wide tu znamená skôr vyšší nárt. Viac priestoru skôr nad prstami, čo mi vôbec nevyhovuje. Vrátil som.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »